8. august 2007

Energien??

Ja, hvordan gik det lige med energien??
Det har hjulpet en del, og så spør jeg mig selv, om jeg kunne ha undladt at betale 200 kr for energien eller var det kommet alligevel, i takt med at solen skinner igennem for tiden??
Jeg fik et praj om enaxin, og jeg ved ikke om det er skyld i lidt mere energi, men det skader i hvertfald heller ikke, og så smager det oven i købet godt :-) Men for dyrt alligevel, som saftevand :-)

Jeg strikker tasker lige fortiden. Jeg skylder en væk og så har jeg en bestillingstaske også, så det passer nok fint nok, at hippiekluden igen er gået i stå!!

4 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Gitte .. hvor dejligt at høre fra dig igen og du har genfundet energien ;o)
Tasker det lyder spændende glæder mig til at se et billed :o))
Ha en skøn dag .. Mette

Anne sagde ...

Enaxin'en hjælper altså, det gør den, jeg er ellers ret skeptisk overfor den slags på flaske, men jeg måtte æde mine nedladende ord om det, for jeg kunne mærke det virke fra dag til dag.

No matter what, om det er flasken eller solen, dejligt at du har fundet lidt pep igen, jeg vil glæde mig til at se taskerne.

KH Anne

GitteB sagde ...

Tog selv Enaxin en overgang - det virker, gør det. Bare vent - om snart har du masser af energi :-). Jeg endte med en følelse af at kunne drøne rundt under loftet :-).
KH Gitte B

Karen S sagde ...

Jeg håber, at solskinnet hjælper!!!
Jeg glæder mig til billeder af produktionen ;-)

Kh Karen S

Etiketter

Hvad jeg har gang i

Færdige projekter

I am knitting daily

ru knitting daily?">